Bu Blogda Ara

23 Kasım 2013 Cumartesi

Onu Nasıl Baştan Çıkarırsınız Burçlara Göre Baştan Çıkarma

Onu nasıl baştan çıkarırsınız?

Hayatı paylaşırken sadece nesneleri değil, ruhumuzu ve kendimizi de paylaşırız sevdiğimiz kişiyle. Ayrıca herkesin kendisini daha özel hissettiği bazı noktalar vardır. Bunları öğrendiğimizde daha kolay ve zevkli hale gelir paylaşmak. İşte burçları baştan çıkarmanın yolları:

- Koç,
Koçlar iş cinselliğe geldiğinde baskıcı ve agresif olmayacaklardır. Hatta sizin üstünlüğünüzü kabul etmek gibi bir yönelimde de bulunabilirler. Siz onu öpmeye ya da yakınlık göstermeye devam edin. Onları şaşırtmaktan da asla vazgeçmeyin; çünkü bu şaşkınlıklar afrodizyak etkisi yaratır üzerlerinde.

- Boğa,
Zekadan ve hediyelerden hoşlanan Boğalar için yavaş ve sakin hareket etmelisiniz. Onlar için en önemli şeylerden birisi uyumlu bir şekilde, yavaşça hazmettikleri bir cinselliktir. Bu yüzden sakin davranıp küçük hediyeler ile süslediğiniz bir gece onları baştan çıkaracak ve rahatlatacaktır.

- İkizler,
İkizlerin yatağına giden yol zekadan geçer. Bu yüzden onu etkilemek ve daima ilgisini üzerinizde kılmak istiyorsanız mutlaka zekanızı öne çıkarmalısınız. Onun ilgilendiği hobiler ile ilgilenip fikirlerinizi açıkça söylemeniz sizin için artıdır. Sözleriniz ve zekanız baştan çıkarıcı olmalıdır.

- Yengeç,
Duygusallığın baş tacı edildiği burç Yengeç olduğu için cinselliklerinde de bu naifliği ve sakinliği ararlar. Duygusuz yapılan her hareket onlar için kırıcı ve inciticidir. Bu yüzden kaba davranmamanız gerekir. Güzel sözlerle süslediğiniz bir yazı ya da aşkınızı gösterdiğiniz sevgili dolu bakışlar yetecektir.

- Aslan,
Aslanları baştan çıkarmak için ilk olarak onlara gerekli komplimanı (gönül okşayıcı, hoşa giden söz) vermeniz gerekir. Ne kadar güzel göründüklerinden ve hatta bu kadar güzel giyinip kombinasyon yapabilen tek insan olduğundan bahsedin, Aslanın size meyletmesini izleyin. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

- Başak,
Temizlik, temizlik, temizlik. Tek kelime; fakat büyük bir anahtardır Başaklar için. Nasıl temiz ve düzenli giyindiğiniz, nasıl güzel koktuğunuz, eşyalarınızın ve odanızın ne kadar düzenli ve temiz olduğu … Her şey, evet, her şey Başaklar için çok önemlidir. Güzel kokular ve temiz çarşaflar onların kilitleridir.

- Terazi,
Uyum ve denge. Terazileri etkilemek ve baştan çıkarmanın en büyük noktası her şeyin bir güzellik içerisinde olması. Güzel giyinmeli, güzel bir ortam hazırlamalı, güzel yemekler yapmalı ve pahalı içecekler içmelisiniz ki Terazi kendini güzel ve hazır hissettin. İşiniz biraz zor; fakat buna değecektir.

- Akrep,
Tavırlarını kestiremediğiniz Akrepler için yapmanız gereken sistemli hareket etmektense, içgüdüsel olarak bir cinsellik yaşamaktır. Onlar için önemli olan vücutların nasıl konuştuğudur. Nasıl baştan çıkaracağınızın ipucu ise onu tanıyarak doğru hareketi bulmak ve ona göre harekete geçmektir.

- Yay,
Güldürü kabiliyetiniz ve zekanızla harmanladığınız her şey Yaylar için vazgeçilmez olacaktır. Onları baştan çıkarmak için güzel ve düşündürücü şakalar yapabilirsiniz. Bir de hayatı dışarda yaşamayı seven Yaylar için cinsellik tek bir odada sıkışıp kalmamalıdır. Bir tatil onu her zaman ateşlendirecektir.

- Oğlak,
Ciddi ve yapıcı Oğlaklar cinselliklerinde de sakinliği severler. Onları baştan çıkarabilmek için küçük öpücüklerle başlayıp sırasıyla ve düzenli hareket etmek gerekir. İşaretleri hareket edip doğru yolu bulmak sizin elinide olacaktır. Bu sayede onlar için hem sakin hem de yapıcı bir yol izlemiş olacaksınız.

- Kova,
Yenilikçi ve maceracı Kovalar söz cinselliğe geldiğinde kabuğu kırılması zor hale gelebilir. Bu yüzden onu baştan çıkarma sürecinde yenilikçi ve atılgan olanın siz olması gerekir. Böylece onun kendini geri çekişini önleyebilir hem de onu rahatlatabilirsiniz. Kovalar her yeniliği kaldırabileceklerdir.

- Balık,
Hayalci ve fantastik Balıklar için yapabileceğiniz en önemli şey onları tamamen yaşadıkları dünyadan koparabilecek kabiliyete duygulara ve sözlere sahip olabilmektir. Eğer onları günlük yaşamın duygularından koparıp bir üst duygulara taşıyabiliyorsanız, yarattığınız dünyada mutluluk sizi bekliyordur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder