Bu Blogda Ara

23 Kasım 2013 Cumartesi

Burçlar İlişkiden Ne Bekler

Burçlar ilişkiden ne bekler?

- Koç,
Yanında sapasağlam durabilecek bir dayanak ister aslında Koç. Ne kadar dirençli ve inatçı görünse de sonuna kadar açıktır sevdiğine karşı.

- Boğa,
İlişkide olduğunu bilmek ister Boğa. Sevgilisini hissetmek, sevgisini yaşamak ister her zaman. Sadece sözler ile değil, her şey ile bir olsun ister.

- İkizler,
Durulmak ister İkizler ilişkide. Her ne kadar en çok o koşup en çok o uzaklaşsa da her şeyden, hep aynı yerde bulmak ister sevdiğini, hep aynı şekilde.

- Yengeç,
Yengeç ilişkide sevdiğinin her şeyi olmak ister. Ve sevdiği de onun her şeyi olsun ister. İki kişi ile koca bir dünya yaratmak ve o dünyada ömür boyu kalmak ister.

- Aslan,
Yaşadığı tüm aşksızlıkların acısını çıkarmak ister Aslan ilişkide. O yüzden hep daha çok çabalar sevdiği için, görebilmek için onu.

- Başak,
Bir kez olsun hayatında hesap yapmadan yaşamak ister Başak ilişkide. Tüm bağlarından kopmak, göğe yükselmek ister en hafif hali ile.

- Terazi,
İlişkide azla yetinmek istemez Terazi. Hep daha çok sevebilmek, sevmek ister. Aşk daima artsın; ama hiç azalmasın ister. Eksilmek ona göre değildir.

- Akrep,
Sahip olmak ister ilişkide Akrep. Gerçekten birisinin sevgisine sahip olduğunu bilmek ister, ona bir sevgi verebildiğini görmek, her şeye göğüs germek.

- Yay,
En çok sevdiğinden dinlenmek ister ilişkide. Kavgacı olsa da, didişmeyi sevse de dönüp dolaşıp huzuru tek bir yerde bulabilmek ister, çıkarsızca.

- Oğlak,
Söylemeyi çok sevmese de her şeyi art arda gözlerinden anlaşılsın ister Oğlak sevgisinin. Çünkü o sevdiğinde vazgeçmemecesine sever.

- Kova,
Sımsıkı bağlanmak ister ilişkide Kova. Kök salmak ister aşka ve sevgiye. En çok da sevgilisine tutunmak ister hiç düşmemek için yalnızlığa.

- Balık,
Her duygusu ve her fikri ile sevmek ister Balık ilişkide. Tüm Dünya sadece onların etrafında dönsün, Güneş sadece onlar için doğsun ister.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder