Bu Blogda Ara

27 Mart 2014 Perşembe

Kenan Işık öldü mü son durum Kenan Işık Öldü mü Uyutuluyor mu



Kenan Işık‘tan En Yeni Haber!

Bir aydır komada yatan ünlü sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmeler...

24.04.2014 16:29:08

Milliyet'in haberine göre İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonucu bir ayı aşkın süredir tedavi gören ünlü sunucu Kenan Işık, umut vermeye başladı.

Beril Işık, eşinin sağlığında her gün biraz daha ilerleme olduğunu belirterek şöyle dedi: Refleks olarak dokunmaya ve sese bilinçsiz olarak gözlerini açıp kapatıyor. Çok sevdiği ve kendisinin de zaman zaman söylediği şiirleri dinletiyoruz.

Bilinci kapalı olmasına karşın algıları açık. Kitap ve şiir okuduğumuzda yüzünün şeklinin değişmesi ve ifadesinden, okunanları algıladığını gösteriyor. Solunumunu kendisi yapıyor.

sacitaslan


Kenan Işık öldü mü? son durum Kenan Işık sağlık son durum nasıl oldular
Kenan Işık öldü mü, son sağlık durumu, Kenan Işık son durumu nasıl, kenan işik hastalığı ne aşamada, kenan ışık iyileştimi...


Kenan ışık öldü yazıları sosyal ortamda giderek arttı. Ancak resmi olan yapılan açıklama ile böyle bir şey söz konusu değildir. Geçirdiği beyin kanaması nedeni ile durumu ağır olan ünlü tiyatrocunun şu an için sağlık durumu kritik de olsa mücadeleye devam etmektedir. Yoğun bakım da kontrol altında tutulan ünlümüz için artık tepki vermeye başlamış olması ise sevindirici haber olmaktadır.

Kenan Işık'ın ölüm haberi ile ilgili son durum
Ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Kenan Işık'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Işık'ı bugün tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Özyağcılar ile ATV Genel Müdürü Adem Gürses ziyaret etti.

Şehir Tiyatroları sanatçısı ve sinema oyuncusu Erdal Özyağcılar, hastane önünde bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özyağcılar, 'Geldik fakat göremedik, göstermiyorlarmış. Sabah eşi gelmiş. Tıbbi bir bilgi de vermiyorlar şu anda' dedi. Özyağcılar, bir gazetecinin 'Hayati tehlikesi var mı?' şeklinde sorusuna ise 'Ondan da bilgim yok. Gelmemle gitmem bir oldu' diye cevap verdi.

Gün içinde hastaneye ATV Genel Müdürü Adem Gürses de geldi. Gürses, Kenan Işık'a yaptığı ziyaretin ardından hastane önündeki gazetecilere yaptığı açıklamada, ünlü tiyatrocunun durumunun iyiye doğru gittiğini belirtti. Gürses, 'Ameliyat çok başarılı geçti. 48 saat, belki biraz daha da fazla bir süre uyutulacak. Olumsuz bir komplikasyon gelişmemesi en büyük iyiye gidiştir. Olumsuz bir durum yok, vaziyet çok iyi. Yoğun bakımda göremiyoruz ama doktorlardan aldığımız bilgi de o yönde ki riskli bir durum yok. Olumsuza doğru gidiş olmaması zaten olumlu gelişmedir. İnşallah en kısa sürede ayağa kalkacaktır' şeklinde konuştu.

Kenan Işık, dün öğle saatlerinde gittiği bir spor salonunda spor sonrası düşerek beyin kanaması geçirmiş ve acil olarak Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Işık'ın üç gün uyutulması gerektiği belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder