Bu Blogda Ara

25 Şubat 2014 Salı

Erkek Mağazası Fıkrası (Koca Seçme Mağazası)

Kadınların gidip kendilerine koca secebilecekleri bir erkek mağazası açılmış. Mağaza 5 katlıymış. Bir üst kata çıkıldıkça, erkeklerin nitelikleri de yükseliyormuş. Magazada sadece tek bir kural varmış: 
Herhangi bir katın kapısından iceri giren kadın, o kattan seçim yapmak zorundaymış. Eğer bir üst kata cıkmak isterse, tekrar aşağı katlara inemiyormuş.
Bir gün, bir grup kız arkadas, kendilerine koca seçmek icin mağazaya gitmişler. Birinci kat kapısında "Bu kattaki erkeklerin çalışacak bir işleri var ve çocukları da severler" yazıyormuş. Kızlar yazıyı okuyunca demişler ki:
-Eh, hiç yoktan iyidir, ama bir de üst kata bakalım.
İkinci kata çıkmışlar. Kapıda "Buradaki erkeklerin iyi bir işleri var, çocukları çok severler ve son derece yakışıklılardır." yazıyormuş. Kızlar merak etmiş:
-Hııımmm, hiç fena değil, ama üst katta ne var acaba?
Üçüncü kata çıkmışlar. Kapıda "Buradaki erkeklerin çok iyi birer işleri var, çocukları severler, son derece yakışıklıdırlar, ev işlerine de yardım ederler." yazıyormuş. Kızlar kendi kendilerine sormuşlar:
-Aman Tanrım!.. Çok etkileyici!.. Dördüncü katta ne var acaba?
Merak edip dördüncü kata çıkmışlar. Kapıda "Buradaki erkeklerin işleri çok iyi, çocukları çok severler, gayet yakışıklı olup ev işlerine yardım ederler, ayrıca son derece romantiktirler." yazıyormuş. Kızların merakı daha da artmış ve kendi aralarında tartışmaya başlamışlar:
-Aman Tanrım!.. İnanılmaz!.. Bir üst katta bizi neyin beklediğini bir düşünün!..
Meraklarını yenemiyen kızlar, pespembe hayallerle beşinci kata çıkmışlar. Beşinci kat kapısında şöyle yazıyormuş: "BU KAT BOŞTUR VE SADECE KADINLARI MEMNUN ETMENİN MÜMKÜN OLMADIĞINI KANITLAMAK İÇİN KONMUŞTUR. ÇIKIŞ SOLDADIR...!!! :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder