Bu Blogda Ara

28 Temmuz 2013 Pazar

Kızın Burnundaki Noktaya Dikkatlice Bak

15 saniye kızın burnundaki noktaya dikkatlice bak, sonra beyaza bak. Ne görüyorsun...




SELENA GOMEZ  resimleri
Selena Gomez Kimdir?
Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992, Grand Prairie, Teksas), ABD'li oyuncu ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi.

Selena'nın kariyeri müzik dünyasına doğru genişledi; Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir. "Kiss & Tell","A Year Without Rain" ve "When The Sun Goes Down" adlı üç tane RIAA Altın sertifikalı albümü çıkartan grup, Nisan ayı itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nde 1.354.000 tane albüm satışı yaptı. Ayrıca Gomez, Hollywood Records ile kayıt anlaşması imzaladıktan sonra Tinker Bell, Another Cinderella Story ve Wizards of Waverly Place gibi filmlerin soundtrack'larına da katkıda bulundu. 2008 yılında Selena Gomez, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atandı. Gomez grubu The Scene ile yollarını ayırdıktan sonra ilk solo albümü Stars Dance'i 21.yaş gününde 22 Temmuz 2013'te yayınlayacaktır.Albümün çıkış şarkısı Come ile Get It platinum almıştır ve Youtube'da en çok izlenen video olmuştur. Albümün 2. single'ı Slow Down'dır.

Negatifte'ki bayanın kim olduğu konusunda bazı değişik fikirler var : Kimileri Selena Gomez derken kimileri de İclal Aydın olduğunu düşünüyor.
Kimileri de Gina Carano Olduğunu Söylüyor
Ve de Doğru Söylüyor Gina Carano'nun ta kendisi... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder