Bu Blogda Ara

23 Kasım 2013 Cumartesi

Burçların Takıntıları

Hangi burç neye takıntılıdır?

- Koç,
Kazanma konusunda takıntısı olan Koçlar, herhangi bir oyunda bile kazanmaları gerektiğini düşünürler. Çünkü onlar liderdirler ve birincilik en çok onlar için vardır.

- Boğa,
Boğaların en belirgin takıntısı zenginliktir. Zengin olmak için çok çalışır ve genelde başarırlar. Başka şeylere bu kadar uğraşsalar Ay’a giden ilk Türk bile olabilirler.

- İkizler,
Modayı yakalama takıntıları vardır İkizlerin. En son telefon, en moda kıyafet, en gelişmiş bilgisayar daima onların olmalıdır; çünkü onlar şımartılmaya değerdirler.

- Yengeç,
Yengeçler daha çok sevme takıntılıdır. Eğer siz onlara “Seni seviyorum.” derseniz o size mutlaka “Ben daha çok seviyorum.” diyecektir. Onlarla aşık atmak zordur.

- Aslan,
Aslanların en büyük takıntısı daima güzel görünmektir. Onlar uyurken de güzel görünmelilerdir ki meleklerden tam puan alabilsinler, kendilerini beğenebilsinler.

- Başak,
Temizlik ve düzene takıntılıdır Başaklar. Onların elinden kurtulmanın yolu yoktur; elbiseleriniz ve evinizi hatta duruşunuz temiz görünmüyorsa, şansınızı kaybedersiniz.

- Terazi,
Adil olmakla takıntılıdır Teraziler. En alakasız konularda bile bir haksızlık olduğunda gerim gerim gerilirler. Ekmek kuyruğunda yaşanan kaynaklar bile delirtir onları.

- Akrep,
Güce sahip olduklarını bilmek Akreplerin en büyük takıntısıdır. Güç vazgeçilmez bir öğeleridir onların ve güçsüz hissederlerse kendilerini neredeyse depresyona girerler.

- Yay,
Yaylar genellikle kendilerine takıntılıdırlar. Bu yüzden hatta bir derecede narsist de sayılabilirler. Önce kendileri önemlidir ki ‘ben’likleri korunsun ve parçalanmasın.

- Oğlak,
Oğlakların en büyük takıntısı ‘En iyi’ takıntısıdır. En iyiye sahip olmak isterler her zaman için. Kendi beğendikleri her şeyin en iyi olması ve en güzel görünmesi takıntılarıdır.

- Kova,
Değişiklik takıntılıdır Kovalar. Aynı yerde duramazlar, aynı insanlara uzun süre katlanamazlar, hatta aynı havayı uzun süre soluyamazlar. Bu yüzden değişirlerse, çiçek gibi kururlar.

- Balık,
Balıklar kendi yarattıkları dünya ile takıntılıdırlar. Hayalleri önemlidir ve yıkılmamalıdır. Eğer yıkarsanız ya da alay ederseniz bir köpekbalığına dönüşüp sizi yutabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder