Bu Blogda Ara

23 Kasım 2013 Cumartesi

Burçların Klavuzu

Burçların kılavuzu :

- Koç,
Koçlar öncü kişilerdir. Maceracı bir ruhları vardır. Son derece girişkendirler ve engelleri aşabilirler.
Kendilerini ön plana çıkarmaya çalışırlar. Alaycı, sabırsız, saldırgan ve isyankar olabilir, aniden hiddetlenebilirler.

- Boğa,
Boğalar sıcak kanlı insanlardır ve her ortama uyum sağlarlar. Güvenilir kişilerdir ve son derece pratiktirler.
Boğalar çok tembel ve sıkıcı olabilirler. İnatçı ve yeniliklere karşı bir tavır sergileyebilir, alınganlık gösterebilirler.

- İkizler,
İkizler insanı entellektüel, konuşkan, mantıklı, canlı ve sempatiktir. Yeniliklere açıktır ve genellikle birden çok işi aynı anda yapabilir.
İkizler insanı değişken olabilir. Bu da güvensiz bulunmalarına neden olur. Kararsız bir yapıları ve huzursuz bir yanları vardır.

- Yengeç,
Yengeçler nazik ve hassas kişilerdir. Evcimendirler ve ailelerine düşkündürler. Ayrıca hayal güçleri oldukça kuvvetlidir.
Yengeçler zaman zaman aşırı derecede duygusal olabilirler. Değişken ve dağınık olabilirler. Ayrıca kendilerine acıma eğilimindedirler.

- Aslan,
Aslanlar son derece cömert ve fedakardır. Yaratıcı ve üstündürler. İyi organizasyonların ardından bir Aslan burcu çıkması şaşırtıcı olmayacaktır.
Aslanlar kendileriyle çok övünebilir, kendilerini çok beğenebilirler. Gösteriş ve güç meraklısı olabilirler ve diğerlerinin üzerinde otorite kurmak isteyebilirler.

- Başak,
Başaklar dikkatli ve titiz analizcilerdir. Her şeyi en ince detayına dek hesaplar ve dikkatli olmaya özen gösterirler. Alçak gönüllü ve cana yakın kişilerdir.
Aşırı derecede titiz ve işgüzar olabilirler. Kolay beğenmezler. Bazen aşırı meraklı olabilirler.

- Terazi,
Teraziler uyumlu, zarif ve romantik insanlardır. Son derece idealist ve tarafsızlardır. Siyasete ve güzel sanatlara yatkındırlar.
Teraziler kararsız ve alıngan olabilirler. Başkalarının etkisi altında kalabilir ve çabucak fikir değiştirebilirler.

- Akrep,
Akrepler iyi birer sırdaş, gerçek dostlardır. Kararlı ve çalışkandırlar. Duyguları ve sezgileri son derece güçlüdür ve genellikle duyguların belli etmezler.
Akrepler inatçı, kuşkucu ve dik kafalı olabilirler. Unutmadıkları için kin tutar ve alaycı davranabilirler.

- Yay,
Yaylar neşeli, dışa dönük, iyi niyetli ve keyifli kişilerdir. Kolay adapte olurlar. Özgürlüklerine düşkündürler ve hayal güçleri oldukça gelişmiştir.
Yaylar aşırıya varacak derecede iyimser olabilirler. İlgileri çok çabuk dağılır, sabırsızdırlar ve başladıklarını çabuk bırakırlar.

- Oğlak,
Oğlaklar çalışkan, güvenilir, sorumluluk sahibi, sabırlı ve disiplinlidir. Dayanma güçleri yüksektir ve aileye önem verirler.
Oğlaklar son derece dik başlı, kötümser ve kuşkucu olabilirler.

- Kova,
Kovalar bağımsız, özgün, değişiklik sevdalısı ve yenilik meraklısıdır. Vefalı ve sadık dostlardır. İnsanları ve bildiklerini paylaşmayı severler.
Kovalar beklenmedik garipliklere ve isyankarlıklara imza atabilir. Kendilerini beğenmiş olabilir ve dikkatleri üzerine çekmek için türlü gariplikler yapabilir.

- Balık,
Balıklar sempatik, hassas, nazik, anlayışlı ve merhametlidir. İyi niyetli ve yardımsever kişilerdir.
Balıklar aşırı duygusal ve alıngan davranabilirler. Kararsız, karamsar ve çekingen olabilir, gerektiği halde mücadele vermeyebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder