Bu Blogda Ara

16 Mayıs 2013 Perşembe

Kandil (SMS) Mesajları

1. Dertleriniz kum tanesi kadar küçük, sevinçleriniz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

2. Kaldırdığın eller boş çevrilmesin, yüreğinden geçirdiğin dua, dilinden ettiğin zikir, aklından geçirdiğin muradın, namazında Allah'a yalvarışın boş çevrilmesin, kandilin mübarek olsun, Allah tüm musibet ve kötülükten korusun. Âmin...

3. GÖZ sevileni arar, SOHBET sevilenle yapılır, DUA sevilene edilir, UYKU sevilen için kaçar, CENNET sevilenle güzeldir. Eyy SEVİLEN insan hayırlı kandiller.

4. Bolluk, bereket ve faziletin ifadesi olan Regaib Kandilinizi kutlar, size ve ailenize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

5. Gökteki meleklerin yere indiği, Rabbimin kullarının dualarını beklediği, yeryüzündeki taşların bile zikrettiği bugünde, senin de gönlünden geçenin önüne gelmesi, kalbine girenin değerini bilmesi, yüzüne gülenin seni candan sevmesi ve Allahın hayırlı olan dileklerini kabul etmesi duasıyla Hayırlı Kandiller.

6. Allah-u Teâla, bu gecede müslüman kullarına ragibetler (ikramlar, ihsanlar) yapar. Bu geceye hürmet edenleri nazarında affeder. Bu gece edilen dualar kabul olur. Namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere sayısız sevaplar verilir. Hayırlı Kandiller.

7. Bu günlerin feyzi üzerimize, rahmeti geçmişimize, bereketi evimize, nûru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun, kandilimiz mübarek olsun.

8. Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir ânın bir asra bedel olduğu bu gece secdeye varıp huzura erince dualarda birleşmek dileğiyle Hayırlı Kandiller...

9. Bugün ellerini semaya, gönlünü mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç, çünkü bugün kandil, Kandiliniz mübarek olsun...

10. Gökten iki melek insin, biri sana dua etsin, diğeri Amin desin. Dileğim Allah'tan ne muradın varsa versin. Rabbim dualarını kabul, kandilini mübarek eylesin...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder